Niet 1 maar 4 foto’s in National Geographic kalender

Niet 1 maar 4 foto’s in National Geographic kalender

28 augustus 2015 | Uncategorized

Gisteren viel de National Geographic scheurkalender 2016 op de mat.

Tot mijn vreugde stonden er maar liefst 4 foto’s van mij in de scheurkalender. Ik wist dat het mogelijk was dat er nog foto’s zouden opgenomen worden maar 4 in totaal gaan men stoutste verwachtingen te boven. Ook staat er een kleine foto van één van de foto’s op de achterflap.

Toen ik op fototrip was op Texel kreeg ik een mailtje met de melding dat men foto op de redactie in de smaak viel en of ik nog enkele foto’s wilde doorsturen. Dit was een heel gedoe want ik was ettelijke kilometers gescheiden van mijn foto’s. Maar met behulp van Skype en men vriend kon ik men eigen computer besturen van op afstand.

De opmerkzame trouwe volger van dit blog zal al ontdekt hebben dat ook de vos op het kerkhof van Londen die al eens in de prijzen viel ook werd opgenomen.

Add a comment

*Please complete all fields correctly