Ooievaar op wel een heel bijzondere plaats!

Ooievaar op wel een heel bijzondere plaats!

02 mei 2017 | Natuurfotografie

Een tijdje terug een ooievaar gaan fotograferen op wel een heel bijzondere plaats. Het kerkhof van Muizen. Muizen het dorp waar de ooievaars thuis zijn.

 

Ik vraag me af hij er nog zou zitten.  Of was deze nestplaats gedoemd om te mislukken? Is het hem gelukt om het nest groot genoeg te maken? Normaal heeft een nest een diameter van 1,5 meter. En het was wel wat aan de smalle kant. Zouden er al eieren gelegt zijn?  Had nog niet het gevoel dat er al een koppel gevormd was. Vonden de vrouwtjes het toch maar een gek idee? Dus ik ben erg benieuwd hoe het hem vergaan is. Dus als iemand nog recent nieuws heeft hoor ik het graag! Het zou geweldig zijn dat er klein mannen zouden geboren worden.

 

Regelmatig kwamen mensen uit de buurt kijken hoe het met hun ooievaar ging. Toen ik vroeg of hij van de gemeenten mocht blijven zitten was de reactie steeds “ ze moeten hem is proberen weg te jagen se, dan is ‘t kot te klein”

Het stadbestuur is van plan om volgend jaar speciale palen te plaatsen want ja eens gelukt op die plaats komen ze volgend jaar terug.

Add a comment

*Please complete all fields correctly